ONZE WINKEL

HOLLANDSE KAZEN
Wij hebben een groot assortiment Noord-Hollandse kazen van jong tot zeer oud. Boeren kazen van jong tot oud, met kruiden, truffel, brandnetel of fenegriek en heerlijke harde geitenkazen in verschillende leeftijden en toevoegingen zoals kruiden en fenegriek

Proeven mag en kan bij ons altijd, je moet natuurlijk wel de juiste kaas mee naar huis nemen. Kazen op kwaliteit!

BUITENLANDSE KAZEN

Ook hierin hebben we een geweldig assortiment voor je, van wit, blauwader en roodflora kazen, bergkazen, verse kazen, geitenkazen, kazen van meerdere melksoorten (een combinatie van koe, geit en schaap) kazen met truffel.....teveel allemaal om hier te vermelden. Een assortiment van vele landen over heel de wereld.

NOTEN

Al onze noten, pinda’s en mixen worden door ons zelf gebrand in de winkel, dus altijd vers en op kwaliteit. Noten zijn gezond en vullend en smaken ook nog eens heel goed. In noten zitten voornamelijk onverzadigde vetten, die goed zijn voor het cholesterolgehalte.
Heerlijk een handje noten in je yoghurt of door je eten. Gezond en lekker!

WIJN

Ook voor een wijntje bij de gekozen kaasjes kun je bij ons terecht. Wordt het een wijntje of een port, wij hebben het voor je!

KADOPAKKETTEN

Stel je eigen pakket bij ons samen met een wijntje of een sapje, kaasje of droge Franse worst, nootjes, olijfolie......alles is mogelijk.

Wij hebben een pakket voor ieder budget!

Voor een gezellig avondje thuis,
haal je kaas en noten van ons in huis!


Onze openingstijden zijn
Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 8:30 - 17:00

Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Bowan de Bruin